(Islamitische)Lams Shashlik

Barbecue Recepten
Shashlik gemaakt van Lams vlees.
Porties 4
calorieën 300 kcal

Ingrediënten
  

  • 1 kg lamsbout zonder bot van de (islamitische) slager
  • 1 en 1/2 dl olijfolie
  • 4 gehakte uien
  • 24 champignons
  • 6 voorjaarsuitjes
  • Vleespennen
  • Zout en peper
  • Wat paprikapoeder

Instructies
 

  • Snijd het vlees in dobbelsteentjes van 3 bij 4 cm.
  • Marineer ze zo'n 24 uur in de olijfolie (houd wel wat achter voor de champignons) met zout, uien en paprikapoeder.
  • Neem 6 blokjes vlees voor elke pen en prik ze aan de pennen.
  • Gril ze 6 minuten, terwijl je de pen voortdurend omdraait.
  • Bak dan de champignons in olijfolie met peper en zout en gebruik ze als garnering.
  • Snijd tenslotte de voorjaarsuitjes in kleine stukjes en strooi ze rauw over de shashlik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Rating recept




Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in