Spaanse karbonade met paprika

Barbecue Recepten
Karbonade van de barbecue met gegrillde paprika repen
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 4 karbonades naar keuze
  • 2 teentjes knoflook
  • 1/2 eetlepel paprikapoeder
  • 2 eetlepel sherry medium dry
  • 6 eetlepel olijfolie
  • 2 rode paprika's
  • 2 gele paprika's
  • 1 eetlepel witte wijnazijn
  • 2 eetlepel peterselie verse, fijngeknipt
  • zout
  • versgemalen zwarte peper

Instructies
 

  • Snijd de paprika's in brede repen.
  • Rooster de karbonades 10-15 centimeter boven de hete kolen in 6-8 minuten bruin en gaar.
  • Keer ze regelmatig en bestrijk ze tussentijds met olijfolie.
  • Meng de paprikarepen met 2 eetlepels olijfolie, leg ze op een barbecue- groenterooster en rooster ze in 8-10 minuten gaar. Schep ze af en toe om.
  • Schep de geroosterde paprika's in een schaal en meng de azijn, peterselie en zout en peper naar smaak erdoor.
  • Leg de karbonades op vier borden en schep de paprika's ernaast

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Rating recept




Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in